Honeeey, I’m hoooome!

Aseară pe la orele 23 Şoptitoarea de servici a aterizat în hangarul de baştină după un lung drum de la Bucale cu escală prin Bacău şi Suceava. Lung drum bre, luung! Dar care a meritat cu vârf şi îndesat. Singurul regret e cel legat de faptul că nu am mai ajuns să îi văd ochişorii Panseluţei (Scumpa, îmi cer scuze că nu am mai ajuns să stăm şi noi de vorbă ca fetele. Promit să mă revanşez) . Special pentru asta am să mai fac cât de curând o nouă vizită în capitală.

Revenind… M-am întros cu bateriile încărcate la maximum şi gata să mă pun serios pe treabă. Nici prin cap nu mi-ar fi trecut că un week-end mi-ar putea schimba atât de tare starea de spirit, unele concepţii şi că aş putea învăţa atâtea lucruri complet noi.

Dacă e să mă gândesc mai bine astea două zile au fost un soi de honeymoon în miniatură: masă le restaurant (Carul cu Bere e de-a dreptul extraordinar. Şi am gustat şi eu bere aia nefiltrată atât de lăudată de Ocse. Bunicică, dar nu foarte pe gustul meu, aşadar rămân la apa plată 😀 ), văzut Robin Hood alături de my Superman, plimbări nocturne pe străzile oraşului, primit cadouri grozave, multă multă muuultă iubire.

Trecând la partea mai practică, mai puţin emoţională, am participat pentru prima dată în vieţişoara mea de 23 de ani la un concurs dedicat domeniului IT. A fost grozav să văd atâţia oameni chiar pasionaţi de tot ceea ce înseamnă calculatoare distrându-se în timp ce făceau o treabă destul de migăloasă. Dat fiind că totul era nou pentru mine, am fost numai ochi pe toată perioada în care toţi cei 5 overclockeri profesionişti şi-au pregătit şi testat platformele, am mai tras cu ochişorul şi pe la componentele expuse pe in sală şi m-am amuzat copios văzându-i pe participanţi răcorindu-se cu băuturi cu gheaţă carbonică, dar centrul meu de interes a fost câştigătorul competiţiei GOOC dedicată presei (Congrats, love! I knew you were the best). Oamenii ăştia m-au făcut să regret că nu am ales şi eu domeniul IT în locul marketingului. Mai multe detalii găsiţi voi pe site-urile de specialitate.

Acum să mă scuzaţi, dar am de pregătit un metric şi un fence pentru examenul lui Munti. Săptămână uşoară, simpaticilor!

Elena

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *