Mama ta când era tânără

Probabil vă mirați ce pisici e cu titlul ăsta. Ei bine, asta o să fie scurtă: adevărul e că nu știu ce m-a apucat, dar m-am hotărât să fac un album foto-poveste pentru viitorii mei copii.

N-am înnebunit, însă m-am tot gândit ce frumos ar fi să strâng încă de pe acum poze cu mine și cu ce făceam, cum arătam, cum mă îmbrăcam, cine erau prietenii mei, pe unde umblam etc. etc. și să le pun într-un album maaaare mare de tot pentru dragii mei copii, și să le povestesc, pe măsură ce dau paginile, despre fiecare fotografie în parte.

Uitându-mă înapoi până acum, cel puțin până la vârsta asta (21 de ani), pot să vă spun că am avut o viață foarte frumoasă. Ok, normal, cu bune și rele, dar perfectă în imperfecțiunea ei, știți cum zic? Cred că ei, copiii mei, trebuie să știe și să vadă! cum am fost și ce-am făcut când eram tânără. De aici mi-a venit ideea.

Nu se știe cum o să arate viața peste 20-30 de ani, când se presupune că o să am niște tineri cărora le pot povesti viața mea. Așa că de pe-acum vreau să înglobez, ca într-o capsulă a timpului, tot ce pot. Mai exact, tinerețea mea.

Poate sună un pic senil, dar vă asigur că nu e. Doar că gândesc pe termen lung. Știu că e o idee un pic mai năstrușnică, dar ce contează? Să vedeți ce fericiți vor fi copiii mei de un asemenea album! Și ce grozav album cu povești:)

admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *