Şcoală şi medicamente

A şi început noul semestru la facultate şi deja sunt cu dureri de cap. Prea cu forţă am început mi se pare şi semestrul ăsta am parte de creme de la creme în materie de profi. Unii încă din anul 1 de care am crezut că am scăpat şi alţii mult prea cunoscuţi pentru restanţelor neterminabile.

Am înţeles că profii sunt supuşi unui test psihologic la angajare, cred că ar trebui (sau poate aşa şi e) să se întâmple periodic asta. Mulţi profi au trecut de gradul de ciudat prin comportamente gen ”Halatul, halatul!” şi hiperactivitate la vârsta a 2 a. Unele “dereglări” de comportament pot spune că fac parte din farmecul personal al respectivilor şi cursul lor, şi aşa prea plictisitor, nu ar avea nici un farmec. De la lene cronică la extreme body language găseşti de toate, domnişoare ofilite şi feciori din fără viaţă socială.

Norocul meu cred că reprezintă faptul că lucrez şi văd cum e viaţa înafară. Măcar ştiu că existe multe alte alternative şi îmi mai ridic moralul, cu toate că deja toate se adună pe capul meu.

admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *