Concluziile la 20 de ani

– mă bucur că viața mea nu este monotonă și că se putea mai rău de atât, sunt recunoscătoare pentru ce am și nu condamn pe nimeni pentru ce am pierdut
– poate că alții au o viață și mai interesantă și în 20 de ani au făcut lucruri fabuloase, care merită toată stima. Consider că am trecut prin multe schimbări și de asemenea m-am dezvoltat personal enorm. Îmi place cum sunt acum și mă simt bine cu mine. Am înfruntat multe piedici emoționale și fizice, dar, ca pasărea Phoenix, mereu m-am ”regenerat”
– am descoperit în 20 de ani că spiritul meu este unul călător, ce nu va avea pace până nu va ajunge unde va pofti
– mi-am dat seama că pot să jonglez cu stările mele psihice, că pot să-mi educ creierul uneori, să facă ce vreau eu, mi-am dat seama că sunt puternică, dar uneori foarte vulnerabil.
– îmi place că păstrez lucruri din copilărie, că mi-e drag să fiu copil câteodată și că am o doză de nebunie fără de care n-aș supraviețui – e o nebunie de-aia simpatică, nu vă faceți griji 😛 ( familia mea știe 🙂 ) )
– nu sunt suficient de sociabil la 20 de ani și încă mă deschid greu în fața unor oameni. Nu știu dacă asta se va schimba, la ce fire de scorpion am eu, dar vom vedea. 😀
– am ghinion în dragoste, punct.

admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *