Ce-ar fi sa fie?

Toate visele tocate marunt si inghesuite intr-un fir de par, toate greselile arse pe rug, toate trairile asezate in purici negrii pe o foaie. Ai vrea sa poti zbura, ce frumos…. Ai vrea sa razi fara sa te gadile cinevasi nu poti. Inchide lumea intr-un pumn de copil si vezi ce se intampla. Oare vor deveni toate mai bune? Mai frumoase? Mai inocente?
Ce faci? te-ntrebi a nu stiu cata oara, te plimbi, pe strazile prafuite, cu un aer prafuit si ai vrea sa razi si sa dansezi, dar offf…., la naiba, daca ai face asta ar zice toti ca e sti nebuna. La dracu cu toti, sa vorbeasca si sa rada, daca tu asta vrei sa faci. Ce stiu ei despre fericire? Ce stiu ei despre aspiratiile tale, despre gadurile tale ?

Habar nu au. Sfideaza-i fato, ca merita , ei nu stiu, ei nu inteleg, ei judeca, ei ranesc cu vorbe pe care nici macar nu le inteleg. Ei, si daca esti singura in lumea ta, ce? Nu ai cartile care sa-ti tina de urat? Nu ai muzica sa te inveseleasca? Exista alternative si la oamenii rai din jur, exista oare oameni buni? Nu stiu, ar fi frumos sa fie….

admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *