Ca să nu credeţi că fabulez…

Este timpul să iau o pauză. Nu, nu de tot. Dar am să micşorez frecvenţa. Şi motive sunt.

Poate cel mai important este cel personal. A sosit timpul să-mi văd puţin de viaţa mea. Probabil “sorin” şi “anca” vor fi încântaţi să audă asta. Poate că şi alţii. Unii…se vor considera dezamăgiţi. Regret, dragilor, dar dacă asta vă este ideea, atunci trebuie să spun ceea ce nu am spus vreodată până acum. Înainte de a fi al vostru, sunt al MEU.

Al doilea este reprezentat de rataţii ca ăsta de mai jos. Am mai scris de Mihai, vă spuneam că idiotul are un singur ţel în viaţă, acela de a mă urmări periodic şi de a-mi mai trimite câteva înjurături pe teme legate de Cosmote. Nu merit să mai duc aşa ceva. Şi consider că trebuie să mă odihnesc. Nu, asta nu-l va opri pe produsul masturbării să încerce să spurce ce găseşte în cale. Mă va face doar pe mine să dau mai rar de astfel de atitudini şi să repar partea din suflet care a fost lovită frecvent de animalul ăsta şi de ceilalţi ca el.

Asta este. Voi posta mai rar. Şi urmărind un anume program. Seara şi noaptea vor fi dedicate vieţii mele. Iar ziua am să postez în funcţie de cât am să-mi permit să o fac.

Vă pup. Şi vă aştept ca de fiecare dată, aici.

admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *