• Home
  • Personal
  • Asus ROG Phone 5 este un telefon de gaming care concureaza cu Samsung S21

Asus ROG Phone 5 este un telefon de gaming care concureaza cu Samsung S21

Asus ROG Phone 5 se lansează ca unul dintre cele mai bune telefoane de gaming pe care le puteți cumpăra.

Asus ROG Phone 5 este cel mai recent telefon de jocuri al mărcii, care vine cu o mulțime de mici îmbunătățiri la cel mai puternic smartphone Android lansat până în 2021 – care poate chiar să depășească Samsung Galaxy S21 în unele repere.

Nu este o surpriză, având în vedere că telefonul oferă câteva specificații monstruoase: toate versiunile telefonului detin un chipset Qualcomm Snapdragon 888, iar modelul de bază poate avea 8 GB, 12 GB sau 16 GB RAM. Există, de asemenea, două ediții mai scumpe ale telefonului: Asus ROG 5 Pro, care vine cu 16 GB de memorie RAM și Asus ROG 5 Ultimate, cu funcționare limitată, cu un RAM de 18 GB în lume.

Aceste versiuni mai scumpe vin cu un design ceva mai rafinat și panou OLED pe spate pentru a afișa un mesaj sau o siglă personalizabilă. Dar chiar și stocul Asus ROG 5 este puternic și versatil, cu butoane ultrasonice, difuzoare fantastice, reîncărcare extrem de rapidă de 65 W pentru bateria sa de 6.000 mAh – și o mufă pentru căști de 3,5 mm.

Asus ROG 5 este conceput pentru cei care folosesc telefonul mai mult in domeniul jocurilor , având în vedere avantajele hardware și software, dar telefonul are o mulțime de atracții pentru mai mulți consumatori obișnuiți, de la durata de viață extinsă a bateriei până la sunetul impresionant de la perechea de difuzoare orientate spre înainte. Dezvoltatorii https://unlockflix.net promit să furnizeze un cod de deblocare imediat după lansarea oficială a telefonului.

În multe privințe, ROG 5 este un smartphone Android de vârf care rivalizează cu gama Samsung Galaxy S21.

Dar nu și în fotografie: camera triplă ROG 5 din spate nu include un teleobiectiv, punându-l într-un dezavantaj de utilitate în comparație cu capacitatea „Space Zoom” 30x a Samsung S21 – să nu mai vorbim de software-ul de procesare a fotografiilor în general superior la telefoanele Samsung.

La fel ca predecesorii săi, ROG 5 se concentrează pe jocuri, nu pe camere, ceea ce este un compromis care poate fi în regulă pentru unii consumatori, dar care ar trebui să fie reținut pentru cei care cumpără cele mai bune telefoane cu cameră.

admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *